HTML

korreláció

van-e összefüggés a dolgok között, vagy minden a véletlenen múlik? kiszámítható a jövő, vagy csak sodródunk?

Friss topikok

Személyesen is felelős vagy a zsidó deportálásokért?

2014.02.02. 13:42 pacskerpeti

 

Mit is nem olvasok pár napja? Annyira szép, annyira értelmes, előremutató, egyáltalán nem kirekesztő, nem vádol az apád bűneiért, szóval nagyon korszerű, ezért megismétlem:

""Egyetlen kérésem van mindenkihez. babarczy.pngTegye fel a kérdést magának, hogy hol voltak, mit csináltak, hogyan reagáltak a saját ük/déd/nagyszülei 1938-1944-ben. Ha erre érdemi válasza van, nem tudatlan hárítás, hanem érdemi, megalapozott, alátámasztható válasza, akkor tovább tudunk lépni. A cél nem az ítélkezés (nem szabad, hogy az legyen, bár a főhangadók ebben utaznak). A cél az, hogy értsük, hogyan lesz emberi esendőségből opportunista aljasság. Legyen szó bárkiről, engem nem érdekel, hogy zsidó vagy nem zsidó az illető. Engem az opportunista aljasság érdekel, mert ez az igazi üzenete a holokausztnak Magyarországon."

Az illető, akinek agyából csak úgy kipattant a fenti kis gondolatsor, egy "agent provokateur" (magyarul: fizetett provokatőr, besúgó... hogy finoman fejezzem ki magam. Pénzét a körmölésért valahonnan, valamiért, valakitől kapja. Bedob egy idióta (szemét, aljas, rohadt... ) kérdést és a nagy többség - sajnos - ugrik. Sokan még igaz, tisztességes válaszokat is adnak neki. Na, ezért tartunk ott, ahol ...

Mi is a kérdésben rejlő üzenet? Ez: "Ti azt hiszitek, hogy ártatlanok vagytok, holott NEM! Bűnösök vagytok Heted íziglen!! Ha nem ti, akkor a szüleitek és felmenőitek. Egyre megy. Leszarom. A véretekben van a ..." Nem mindegy, hogy mi? Bármi... "nekik" elég.

A provokatőr hölgy nevét nem írjuk le, mivel nem érdemli meg. Aki akarja, az úgyis tudja... (írd be a keresődbe a fenti sorok bármelyikét).

Közlöm veled, hogy fent említett hölgy és megbízói, (tartótisztjei) nem kíváncsiak a válaszodra! Egyetlen dolog érdekli őket, mégpedig az, hogy állandóan, folyamatosan, nap-mint-nap szembesülj avval, hogy a II. világháborús zsidó deportálásokért TE is felelős vagy! TE VAGY A FELELŐS! Pláne, ha már elmúltál 89 éves. Miért éppen 89? Mert a II. világháború kirobbanásakor már 14 éves voltál, azaz FELELŐS a tetteidért! Mármint, ha nem zsidó voltál. A zsidók 14 évesen még semmiért nem felelősek - tudatja velünk a cikk írója. Azonban te akkor is felelős vagy, ha éppen most, 2014-ben vagy 14 éves, vagy még annyi sem! Mert apád, anyád, azok szülei, meg azok szülei nem akadályoztátok meg a háborút, a deportálásokat. Magyarul: ha ellenszegültek volna a a világháború hadigépezetének, ha a deportáló vagonok elé feküdtek volna, avval oldozhatták volna csak fel soha el nem évülő bűneiket, de te akkor most nem élhetnél. Ezért vagy, te kis szemét "túlélő" bűnös, aki zsidó életek legyilkolása miatt élhetsz most. 

1939 előtt tehát nem volt történelem, nincs múlt idő, nem haltak ki a dinoszauruszok, nem élt Jézus, nem élt Mohamed, ... minden akkor kezdődött ... sőt, már 1933-ban, Hitler hatalomra kerülésével, sőt 1889-ben, Hitler megszületésével. Ez a zsidó időszámítás kezdete. A számunkra ... mert nekik más van. 

Egyébként tegyünk fel néhány kérdést  a kis provokatőrnek, miután  a következőt javasolja: "ha erre érdemi válasz van, akkor tovább tudunk lépni". Mármint kik tudnak tovább lépni és hová?

Széljegyzet: mintha rémlene valami, hogy amikor pár éve valaki azt merészelte leírni, hogy MI ... meg Ti, akkor ugyanezen kis íródeák és megbízói mélységesen felháborodtak a kirekesztésen. Íme, mondhatnám "quod erat demonstrandum" nekik ezt is szabad.

A kérdés tehát csak az, hogy merre van az a továbblépés? Csak nem a rendőrségi fogdába? Ott B.E és társai hamar kiderítik, hogy kollaboráns voltál a II. világháború idején, azaz nem vagy "Igaz ember". Hogy ki az Igaz ember? Az, akinek az izraeli állam  passzust adott. Mégpedig ezt: Lámed-váv cádikim. Ha ez nincs neked, illetve felmenőidnek, akkor kampec neked és a te lemenődinek is. Ez akkor azt jelenti, hogy egyetlen zsidót sem mentettél meg a háborúban. Örök bélyeg. Nem harcoltál eléggé a nácizmus, a fasizmus ellen, sőt a még a másik két "izmust is elítélted és túlélted (szocial ..., kommun...). Négy "izmus" alatt egyszer sem döglöttél meg, valahol ez azt jelenti, hogy opportunista, áruló, szélkakas voltál és csak kushadtál, menteni próbáltad a szaros kis életedet, túl akartál élni mindent, miközben milliók haltak meg melletted. Pfúj.

Előre megmondom: a kis körmölő inas, az írnok  rád fogja bizonyítani  majd a rendőrségi fogdában,, hogy te, vagy felmenőd, becsuktátok a szemeteket és különben is a holokausztért felelős vagy, majd el fognak ítélni azért, hogy tevékenyen részt vettél a deportálásokban.

Pár lényegtelen kérdés immár a halálraítéltet illető utolsó szó jogán: 

- Hol volt a kis szösszenet szerzője 2006. okt. 23-án? Lőtt, vagy lőtték?

- Hol volt, amikor Nagy Imrét felakasztották? Kint az utcán tiltakozott, vagy a függöny mögül kukucskált?

- Hol volt B.E. és felmenői 1956. okt. 23-án? A pártházban, vagy a Köztársaság téren?

- Hol volt 1948-1956-ig? Hajnali csengőfrász idején nyomta a csengőt, vagy csak hallgatta álmából felverve?

- Hol volt a kékcédulás választáskor? számolta a szavazatokat, vagy csak bedobta a ládába?

- Hol volt 1919.ben, amikor Szamuely és Korvin Ottó lemészároltak több ezer embert? A vonaton, vagy az állomáson?

- Hol volt 1848-ban, a magyar szabadságharcban? Jellasics, vagy Bem apó seregében?

- Hol volt a mohácsi csata idején? Kard volt a kezében, vagy jatagán?

- Hol volt a muhi csatában? (Tatárjárás ... a kis íródeák  miatt megemlítve) Muhiban, vagy épp sót adott el a zalaegerszegi piacon? 

.... avagy ... meddig is menjünk vissza? Meddig fogja valaki az orrunkat valamilyen "szarba" beleverni"? Mármint ami neki szar. Jaaaaaaaaaaaaaaaa. .... a hősi harcok, a nemzetvédő csaták, a rengeteg győzedelmes háború emlékművét ki és mikor fogja lerombolni? Hiszen mind egy másik nép, nemzet, már esetleg rég elfeledett csoport, törzs, horda  küzdelmét jelenti az életért, a szomszéd törzs, ország, nép ellen.

Napóleont Párizsban dicsőítik, Moszkvában helyette Kutuzov a hős. Van, ahol Sztálin az isten, van ahol az ördög. Van ahol Kennedynek, máshol Ho Si Minh-nek van szobra. 

Soroljuk, vagy hagyjuk már végre abba?

ui: az "opportunista aljasság"-ról meg majd a következő bejegyzésben.............. van ám másik oldala is a dolgoknak. Akár feltehetném a kérdést is, hogy nem aljas-e maga a kérdésfelvetés is? Nincs benne szemernyi elhallgatás, célzatosság? Netalán a bűnök áthárítása? Mint tudjuk, a tények makacs dolgok, hogy a kis irodista egyik szentjének szavait idézzük.

Szólj hozzá!

Címkék: zsidó deportálás vészkorszak Horthy Horthy-korszak Babarczy

A bejegyzés trackback címe:

https://korrelacio.blog.hu/api/trackback/id/tr255793876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása